Društvo Interisti

Postani Interista

Če želiš postati Interista je vse, kar moraš storiti, poslati izpolnjeno pristopno izjavo (najdeš jo med dokumenti) in plačati članarino. Mladoletne osebe morajo poleg pristopne izjave poslati še soglasje zakonitega zastopnika. Pristopno izjavo pošljite po navadni pošti na naslov društva ali skenirano po elektronski pošti na info@interisti.si. Za podaljšanje članarine v novi sezoni je potrebno le nakazilo članarine, nova pristopna izjava pa ni potrebna.

Ugodnosti, ki jih prinaša standardno članstvo 2021/22:

  • prednostni nakup vstopnic za vse domače tekme Interja
  • nakup vstopnic za gostujoči sektor na gostujočih tekmah Interja v evropskih tekmovanjih
  • obisk tekem v Milanu in na gostovanjih v organizaciji društva
  • Tessera DNA Nerazzurro kartica - kartica, ki omogoča popuste pri nakupu kart in druge popuste
  • darilo ob včlanitvi; majica Interisti SI
  • paket CCIC (šal, obesek za ključe, očala, broška)
  • možnost skupnih nakupov športne in navijaške opreme;

Ugodnosti, ki jih prinaša zlato članstvo 2021/22:  

  • vse ugodnosti standardnega članstva
  • Interjev Nike "stadium" dres za sezono 2021/22 (domač ali gostujoč, mogoča je personalizacija).

 

Standardna članarina za sezono 2021/22 je 30€ (od 1. decembra naprej pa 25€), zlata članarina je 60€, članarina za otroke do 14. leta starosti pa je 15€. Zlate članarine so za to sezono že razprodane. Člani lahko prispevate tudi več od minimalnih zneskov članarin in s tem finančno pomagate društvu!

Zadnji dan za včlanitev je 31. januar 2022, za vplačila članarine po 1. decembru 2021 pa so darila omejena in v tej sezoni niso več na voljo, kakor tudi ne paketa CCIC. Prav tako za pozne včlanitve fizično članske kartice niso izdelane, prejme se jih le virtualno.

Članarino nakažite na transakcijski račun društva: SI56 6100 0001 1240 028 (DELAVSKA HRANILNICA), za kodo namena izberite OTHR, za namen nakazila pa napišite "Članarina", dodajte pa še svoje ime in priimek. Za sklic lahko vnesete SI99. V primeru, da se odločite za zlato članstvo, sporočite na info@interisti.si še informacijo kakšen dres želite (domač/gostujoč, velikost, številka in priimek na dresu).

Za dodatna vprašanja smo na voljo na info@interisti.si ali na forumu.